CoForArt

Co for Art, een Cultureel Organisatiebureau...

Co for Art organiseert rondleidingen en excursies op verschillende terreinen van de kunst en de cultuurhistorie. Waar uw belangstelling ook naar uitgaat, of u nu een heel brede belangstelling hebt of juist meer gericht bent op een van de vele facetten ervan: op het gebied van kunst en cultuur valt altijd iets bijzonders te ontdekken!

Als u per mail of per post op de hoogte gehouden wilt worden van de museumrondleidngen van Co for Art kunt u zich hiervoor aanmelden.
U kunt ook altijd contact opnemen voor de mogelijkheden als u zelf een interessante tentoonstelling op het oog hebt of een idee voor een excursie of uitstapje.


Culturele Tour: historie, landschap, kunst...

Een Culturele Tour door Barendrecht is geschikt voor ieder gezelschap en de route kan in overleg worden samengesteld. Het beginpunt kan zowel bij u thuis of op een andere bijzondere locatie zijn.

Nieuw op het programma is een stadswandeling door Rotterdam met verhalen over de historie en de moderne ontwikkelingen van deze bruisende stad.


Kunst en Cultuur: ervaringen en belevenissen...

Als u geinteresseerd bent in een rondleiding in een museum, bedrijf of gebouw, of als u houdt van een stadswandeling, een fietstocht, een boottochtje of een culturele bustour:
Co for Art stelt met plezier een programma voor u samen!


Rondleidingen voor scholen en CJP.
Co for Art geeft als Cultuurkaart-acceptant van het CJP gastlessen en rondleidingen voor het onderwijs.