CoForArt
Co for Art, een Cultureel Organisatiebureau...
Co for Art organiseert rondleidingen en excursies op het gebied van kunst en cultuur. Al naar gelang uw interesse kunnen hierbij 'kunst' en 'cultuur' op vele manieren worden opgevat, of u nu een heel speciale of juist een heel brede belangstelling hebt op dit gebied.

Culturele Tour: historie, landschap, kunst...
Een specialisatie van Co for Art is de Culturele tour door Barendrecht, per bus of met de fiets. Ook als wandeling zeer de moeite waard! Tijdens de tour wordt de cultuurhistorie van Barendrecht onder de aandacht gebracht. De tocht voert door het polderlandschap, over oude dijklinten, de historische kern en door 'nieuw' Barendrecht. Verteld wordt over de geschiedenis, de ontwikkeling van het landschap, en ook stedenbouwkundige aspecten van Barendrecht worden belicht. Daarbij komen ook de bijzondere kunstwerken in de openbare ruimte van Barendrecht aan de orde. Een wandeling door de oude dorpskern behoort eveneens tot de mogelijkheden.
Een Culturele Tour is geschikt voor ieder gezelschap!

Nieuw op het programma staat een stadswandeling door Rotterdam met verhalen over de historie en de moderne ontwikkelingen van deze bruisende stad.

Kunst en Cultuur: ervaringen en belevenissen...
Als u ge´nteresseerd bent in een rondleiding in een museum, een interessant bedrijf of gebouw, als u houdt van een stadswandeling, een fietstocht, een boottochtje of een culturele bustour:
Co for Art organiseert het met plezier!

Rondleidingen en excursies kunnen in overleg worden gecombineerd met een koffietafel, borrel, lunch of diner.

Co for Art geeft als Cultuurkaart-acceptant van het CJP gastlessen en is als zodanig betrokken bij projecten van het voortgezet onderwijs.