CoForArt
Excursies en rondleidingen, het verhaal achter de kunst...

Co for Art organiseert met regelmaat een rondleiding in een museum waar een interessante tentoonstelling of collectie te zien is. Deze rondleidingen, waar u op in kunt schrijven, worden via de website kenbaar gemaakt. Co for Art houdt u ook per mail of met de post graag vrijblijvend op de hoogte. U kunt zich hiervoor aanmelden. Rondleidingen kunnen ook op elk gewenst tijdstip voor uw eigen gezelschap worden besproken...Programma Rondleidingen

Nieuwe rondleiding Co for Art

Vr de grootschalige vernieuwing van het museumgebouw pakt Museum Boijmans van Beuningen nog n keer uit met de tentoonstelling Nederland Bauhaus: pioniers van een nieuwe wereld.
Co for Art organiseert op 6 april a.s. een rondleiding over deze tentoonstelling.

In 2019 is het honderd jaar geleden dat het Bauhaus werd opgericht, de revolutionaire kunst- en ontwerpschool waarvan de invloed nog steeds aanwezig is. Kunstenaars Paul Klee, Wassily Kandinsky, Lszl Moholy-Nagy en Oscar Schlemmer maken deel uit van het lerarenkorps, maar ook Nederlandse pioniers als Mart Stam, Paul Citroen en Piet Zwart dragen bij aan het karakter van het Bauhaus. De tentoonstelling laat de inspirerende relatie zien tussen Bauhaus en Nederland aan de hand van zon 800 objecten als kunstwerken, textiel, meubels, fotos en architectuur.

Datum rondleiding: zaterdag 6 april 2019
Tijd: v.a. 11.30 uur: ontvangst met koffie in het pop-up restaurant in de Serrazaal van het museum
12.20 uur: rondleiding. De rondleiding duurt ongeveer 1 uur
Kosten rondleiding: 17,50 p.p., inclusief koffie, exclusief entree

Voor informatie en aanmelding: e. coforart@gmail.com, t. 0180 617233

Betaling kan plaatsvinden door vooraf het betreffende bedrag over te maken op rekeningnummer NL 59 ABNA 0819 593141, t.n.v. Co for Art Cultureel Organisatiebureau (= nieuw rekeningnummer!) o.v.v. Bauhaus. Voor een entreeticket voor het museum: zie boijmans.nl. Met Museumkaart gratis.

Adres Museum Boijmans Van Beuningen: Museumpark 18-20, 3015 CX, Rotterdam.
Bereikbaarheid: Loopafstand Rotterdan CS: 15 minuten, per fiets 7 minuten. Metro, halte Eendrachtsplein. Tram 4, halte Eendrachtsplein, Tram 7, halte Museumpark.
Parkeren mogelijk in Parking Museumpark 32, Parking Westblaak, Hartmanstraat 35.