CoForArt
Excursies en rondleidingen, het verhaal achter de kunst...

Wilt u op per mail of per post op de hoogte gehouden worden van de museumrondleidingen van Co for Art ontvangen we graag een bericht van u.

Neem contact op voor de mogelijkheden als u een interessante tentoonstelling op het oog hebt of een voorstel voor een excursie of een uitstapje!

Op dit moment worden er in verband met de coronamaatregelen geen museumrondleidingen georganiseerd.


Rondleidingen

Kunst & Fietsen

Tijdens de fietstocht Kunst & Fietsen wordt u vanaf de Oude Maasheuvel langs zowel de klassieke als moderne kunstwerken van Barendrecht geleid, waarbij ook het Cultureel Erfgoed aan bod komt.
De route voert zowel over de dijken van Barendrecht als door de interessante Vinexwijk Carnisselande waar kunstwerken te zien zijn van het kunstenplan 'Het Elastische Perspectief'. Onderweg krijgt u te horen hoe het landschap zich door de tijd heen ontwikkeld heeft en hoe de onderliggende dijkenstructuur van Barendrecht aanleiding was tot de ontwikkeling van een interessante woonwijk in de polder. Aansluitend wordt u op een bijzonder locatie verwelkomd voor een gezellige 'borrel'. Vooraf is een koffietafel of lunch in een verrassende omgeving mogelijk.

Prijs op aanvraag.

Voor informatie en overleg over andere rondleidingen, fietstochten en excursies: coforart@gmail.com, t. 01806 617233, m. 06 10502571